Oude Rhijn

Sloepen & Tenders

Oude Rhijn Sloep

Het eigen sloepenmerk van Maritiem Centrum Rijnzicht. De Oude Rhijn sloep. Geweldige familiesloepen met fijne vaareigenschappen en een zeer comfortabel interieur voor ontspannen vaartochten.

De Oude Rhijn sloep is vernoemd naar het Oude Rijn (harmelen – Noordzee), een rivier in Nederland, lopend van Harmelen (Utrecht) naar de monding van Katwijk. De Oude Rhijn modellenreeks bestaan uit modellen die gekenmerkt worden door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Alle Oude Rhijn Sloeppen zijn in Nederland verkrijgbaar bij Maritiem Centrum Rijnzicht. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij importeren elk gewenst model.

Oude Rhijn Sloep 475 XL

Omschrijving

De Oude Rhijn Sloep 475 XL is een mooie en comfortabele sloep met ruimte voor het hele gezin. Voorzien van een hoogwaardige kussenset met hoge rugleuningen voor extra comfort tijdens lange vaartochten. Door de stabiele vaareigenschappen vaart de boot zeer koersvast, zelfs met meerdere personen. Er zijn opbergvakken aanwezig, zodat alle spullen niet in de boot liggen. Om optimaal te genieten van de zon is de rondzit eenvoudig om te toveren tot een riant zonnedek. Zo kun je dubbel zoveel genieten tijdens het varen!

De 475 XL is volledig naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen voor sfeervolle verlichting in de kuip, navigatieverlichting of een vlaggenstok houder. Een cabrio kap met dekzeil is ook optioneel verkrijgbaar. Erg handig als je even genoeg hebt gehad van de zon, uit de wind wilt zitten of wilt schuilen voor een opkomende regenbui.

 

Onze motor keuze voor de 475 XL

De motor bepaalt voor een groot gedeelte het karakter van 475. Wil je net even wat meer vermogen? Kies dan een 20 pk motor. Is snelheid niet van belang? Kies dan een 10 of 8 pk motor. De motorkeuze voor de 475 xl zijn elektrisch gestarte modellen, aantrekken is daarom niet nodig.

Kleurencombinaties

De 475 xl is leverbaar in prachtige kleurencombinaties met bijpassende bekleding. Uiteraard valt er volop te combineren om jouw perfecte sloep samen te stellen. Onderstaande kleuren zijn voor de binnen- en buitenkant leverbaar:

  • Grijs
  • Lichtgrijs
  • Wit
  • Blauw
  • Zwart

Vaar met stijl op de wateren van weleer!

Oude Rhijn Sloep 480 XL

Omschrijving

De Oude Rhijn Sloep 480 XL is rijkelijk uitgerust en biedt plaats aan 5 personen. De 480 XL is voorzien van een kwalitatief hoogwaardig kussenset welke waterafstotend is. De kussens met hoge rugleuningen zorgen voor veel comfort tijdens lange én korte afstanden voor zowel de passagiers als de bestuurder. De sloep is uit te rusten met motoren van 8 tot 20 pk. De 480 XL  is eenvoudig trailerbaar door het handzame formaat. Met de optionele accessoires kun je de sloep naar eigen wens samenstellen. Zo kan je kiezen voor sfeervolle kuipverlichting, navigatieverlichting, teaklook vloer en een vlaggenstokhouder.

Onze motorkeuze voor de 480 XL

De motor bepaalt voor een groot gedeelte het karakter van 480. Wil je net even wat meer vermogen? Kies dan een 20 pk motor. Is snelheid niet van belang? Kies dan een 10 of 8 pk motor. De motorkeuze voor de 480 xl zijn elektrisch gestarte modellen, aantrekken is daarom niet nodig.

Kleurencombinaties

De 480 xl is leverbaar in prachtige kleurencombinaties met bijpassende bekleding. Uiteraard valt er volop te combineren om jouw perfecte sloep samen te stellen. Onderstaande kleuren zijn voor de binnen- en buitenkant leverbaar:

  • Grijs
  • Lichtgrijs
  • Wit
  • Blauw
  • Zwart

Ontdek de magie van het water met Oude Rhijn Sloep: Klassiek genieten in moderne tijden!

Oude Rhijn Sloep 650 XL

Omschrijving

Prachtige sloep geïnspireerd op de klassieke reddingssloepen. De Oude Rhijn Sloep 650 XL is koersvast, eenvoudig te manoeuvreren en beschikt over zeeën van ruimte. De perfecte sloep om met al je vrienden en familie een prachtige dag op het water te beleven, je kunt zelfs 12 personen aan boord meenemen. Deze sloep kenmerkt zicht door haar complete uitrusting, en het zeer comfortabele vaargedrag.

De Oude Rhijn Sloep ligt zeer stabiel in het water, waardoor er bij het in- en uitstappen nauwelijks schommelingen plaatsvindt. De stabiele vaareigenschappen zal je ook merken tijdens het varen. De kwalitatief hoogwaardig kussenset biedt veel comfort voor zowel de bestuurder als de passagiers.

Er zijn diverse ruime opbergvakken aanwezig, zodat al het nodige mee kan tijdens een dagje varen. Een riant zonnedek voor 2 personen is eenvoudig te creëren om optimaal te genieten van een zonnige dag. Tijdens het varen zal je niet veel merken van de motor. Deze is namelijk keurig weggewerkt in de bun.

Het interieur van De Oude Rhijn Sloep is volledig naar eigen wens aan te passen. Op deze manier geef je een eigen draai geven aan de sloep. Denk aan een teakline vloer, navigatieverlichting, sfeerverlichting en een dieptemeter met navigatie.

Onze motorkeuze voor de De Oude Rhijn Sloep 650

De motorkeuze voor de 650 is simpel. Een Honda 20 pk. Betrouwbaar, krachtig en stil. Dit maakt hem samen met de 650 de ideale sloep om met veel vrienden en familie op pad te gaan.

× Whatsapp