SuperRib

INFLATABLE BOATS

SuperRibs

SuperRib-boten zijn een opwindende categorie van krachtige en veelzijdige vaartuigen die zowel recreatieve als professionele gebruikers aanspreken. Deze opblaasbare Rigid Inflatable Boats (RIBs) bieden een unieke combinatie van stevigheid, stabiliteit en wendbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor uiteenlopende wateractiviteiten.

Het ontwerp van SuperRib-boten is gebaseerd op een stevig en duurzaam rompmateriaal, meestal glasvezel of aluminium, gecombineerd met opblaasbare tubes aan de zijkanten. Deze tubes, gemaakt van hoogwaardig PVC of hypalon, zorgen voor extra drijfvermogen en stabiliteit, waardoor de boot gemakkelijk kan blijven drijven, zelfs als er water in de boot komt of bij het maken van scherpe bochten.

Het opblaasbare gedeelte van de SuperRib-boten heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het een zachte en stootvaste buffer rondom de boot, waardoor het risico op schade aan zowel de boot als de omliggende objecten wordt verminderd. Dit maakt SuperRib-boten bijzonder geschikt voor gebruik in ruige omstandigheden, zoals offshore-avonturen, reddingsoperaties en maritieme patrouilles.

Bovendien maken de opblaasbare tubes het gemakkelijk om aan te meren of aan andere boten te koppelen. Ze fungeren als stootkussens en beschermen de boot tegen schokken bij het aanmeren. Daarnaast bieden ze extra drijfvermogen in geval van nood, wat de veiligheid van de bemanning en passagiers vergroot.

SuperRib-boten zijn er in verschillende maten, variërend van kleine modellen voor persoonlijk gebruik tot grotere modellen die plaats bieden aan meerdere personen. Ze worden aangedreven door krachtige buitenboordmotoren die zorgen voor indrukwekkende snelheden en manoeuvreerbaarheid op het water. Deze boten zijn in staat om snelheden te bereiken die vergelijkbaar zijn met die van traditionele motorboten, waardoor ze zeer geschikt zijn voor watersporten zoals waterskiën, wakeboarden en tubing.

Vanwege hun stabiliteit en wendbaarheid worden SuperRib-boten ook veel gebruikt in de commerciële sector. Ze worden ingezet voor maritieme patrouilles, reddingsoperaties, duikexpedities, visserij en transporttaken. De combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en robuustheid maakt SuperRib-boten de ideale keuze voor professionals die vertrouwen op hun vaartuig voor essentiële taken op het water.

Kortom, SuperRib-boten zijn buitengewoon veelzijdige en betrouwbare vaartuigen die zowel recreatieve als professionele gebruikers aanspreken. Met hun stevige constructie, opblaasbare tubes en krachtige motoren bieden ze een opwindende en veilige ervaring op het water, of je nu op zoek bent naar avontuurlijke wateractiviteiten of serieuze maritieme taken moet uitvoeren.

SuperRib Open Series

De SuperRib Open 30 en 27 zijn indrukwekkende boten die behoren tot de SuperRib-serie. Deze modellen zijn ontworpen met het oog op zowel prestaties als comfort op het water.

De SuperRib Open 30 is een ruime boot met een lengte van 9 meter. Hij biedt voldoende ruimte voor passagiers en heeft een krachtige motor voor indrukwekkende snelheden. Met zijn stevige romp en opblaasbare tubes biedt deze boot uitstekende stabiliteit en manoeuvreerbaarheid, zelfs in ruige omstandigheden. De SuperRib Open 27 is iets compacter met een lengte van 8 meter, maar biedt nog steeds veel ruimte en functionaliteit. 

Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologieën is deze boot zeer geschikt voor verschillende wateractiviteiten, van pleziercruises tot professioneel gebruik.

Beide modellen van SuperRib zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een uitstekende combinatie van prestaties, duurzaamheid en comfort. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke watersporten of betrouwbare boten voor professionele taken, de SuperRib Open 30 en 27 zijn uitstekende keuzes.

Lengte

835-927cm

Gewicht

2000-2300kg

Personen

10-12

SuperRib Cabin 30

De SuperRib Cabin 30 is een opmerkelijke boot die behoort tot de SuperRib-serie en staat bekend om zijn veelzijdigheid en comfort. Deze boot combineert de robuustheid van een Rigid Inflatable Boat (RIB) met het gemak van een cabine, waardoor het de ideale keuze is voor langere tochten en overnachtingen op het water.

Met een lengte van 9 meter biedt de SuperRib Cabin 30 voldoende ruimte voor een comfortabele cabine die beschutting biedt tegen de elementen. De cabine is voorzien van zitplaatsen, slaapruimte en een kleine keuken, waardoor het mogelijk is om langere tijd aan boord door te brengen zonder concessies te doen aan comfort. 

Naast het comfort van de cabine biedt de SuperRib Cabin 30 ook uitstekende prestaties op het water. Met zijn stevige romp, opblaasbare tubes en krachtige motor kan deze boot gemakkelijk hoge snelheden bereiken en soepel manoeuvreren in verschillende omstandigheden.

Of je nu van plan bent om te vissen, te cruisen of gewoon te genieten van het varen, de SuperRib Cabin 30 biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort. Met deze boot kun je avontuurlijke tochten maken en tegelijkertijd genieten van de gemakken van een cabine aan boord.

Lengte

930cm

Gewicht

2600kg

Personen

12

× Whatsapp