ePropulsion

elektrische buitenboordmotoren

De kracht van elektrisch varen

ePropulsion is een toonaangevende pionier op het gebied van elektrische voortstuwingssystemen voor boten. Met een passie voor innovatie en duurzaamheid heeft ePropulsion de maritieme wereld getransformeerd en elektrisch varen naar nieuwe hoogten gebracht. Dankzij hun geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten hebben ze een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we ons op het water verplaatsen.

ePropulsion streeft ernaar om de meest krachtige, betrouwbare en milieuvriendelijke elektrische buitenboordmotoren op de markt te brengen. Of je nu een pleziervaartuig hebt, een visser bent of professioneel in de watersportindustrie werkt, ePropulsion biedt een breed scala aan oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Met vermogensopties variërend van kleinere motoren voor kajaks en kleine boten tot krachtige modellen voor grotere vaartuigen, is er voor elk type boot een geschikte elektrische aandrijving beschikbaar.

Wat ePropulsion echt onderscheidt, is hun inzet voor duurzaamheid en het milieu. Door gebruik te maken van geavanceerde lithiumbatterijtechnologieën en efficiënte aandrijfsystemen bieden hun motoren niet alleen krachtige prestaties, maar ook geruisloos en emissievrij varen.

Dit betekent dat je kunt genieten van de rust en stilte van het water, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van het milieu en de bescherming van onze waterwegen.

Bovendien biedt ePropulsion een uitstekende gebruikerservaring. Met intuïtieve bedieningselementen, eenvoudige installatie en onderhoud, en een lange levensduur van de batterijen, is hun systeem ontworpen om gemakkelijk en probleemloos te zijn. Het is een kwestie van aansluiten, varen en genieten van de voordelen van elektrisch varen.

Kortom, ePropulsion staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid in de maritieme wereld. Met hun geavanceerde elektrische voortstuwingssystemen maken ze de toekomst van varen groen en milieuvriendelijk. Dus stap aan boord en ervaar de kracht, stilte en duurzaamheid van ePropulsion terwijl je de wateren verkent met een gerust hart.

Leidende kracht in elektrische voortstuwingssystemen voor een duurzame maritieme toekomst

Alle ePropulsion buitenbordmotoren zijn in Nederland verkrijgbaar bij Maritiem Centrum Rijnzicht. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij importeren elk gewenst model.

ePropulsion Spirit 1.0 Plus

De Spirit 1.0 Plus is een elektrische buitenboordmotor met 3 pk. De motor is speciaal ontwikkelt voor rubberboten, zeilboten en tenders tot 1,5 ton. Het beschikt over een 1276Wh geïntegreerde lithiumaccu voor lange vaartochten. De motor is draagbaar, wendbaar en levert een schoon vermogen.

ePropulsion Spirit 1.0 Evo

De Spirit 1.0 Evo (remote) is een elektrische buitenboordmotor met accu van 3 pk. Hij is gemaakt voor rubberboten, vissersboten, zeilboten en tenders tot 1,5 ton. Het beschikt over een 1276Wh geïntegreerde lithiumaccu voor groot bereik. De hydrogeneringsfunctie zorgt ervoor dat de accu wordt opgeladen tijdens bijvoorbeeld het zeilen. De veiligheidspolsband houdt u veilig.

ePropulsion Navy 3.0 Evo

De ePropulsion Navy serie is de ruggengraat van de elektrische buitenboordmotoren van ePropulsion. Het levert efficiënte en schone stroom voor aluminium vissersboten, rubberboten en zeilboten. Dankzij de direct-drive-technologie is de elektrische buitenboordmotor van de Navy stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

ePropulsion Navy 6.0 Evo

De ePropulsion Navy serie is de ruggengraat van de elektrische buitenboordmotoren van ePropulsion. Het levert efficiënte en schone stroom voor vissersboten, rubberboten en zeilboten. Dankzij de direct-drive-technologie is de elektrische buitenboordmotor van de Navy stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

× Whatsapp