Tohatsu outboards

Domineer de wateren met kracht en betrouwbaarheid

Ons verhaal

De boot is een geestverwant van de zee, de rivier en het meer. Boten dompelen je onder in de natuur en navigeren je naar onvergetelijke ervaringen. En de buitenboordmotor maakt dit allemaal mogelijk.

Buitenboordmotoren zijn veel meer dan alleen de specificaties. Een echt geweldige motor levert het allemaal: prestaties, veiligheid en ultiem gebruiksgemak. Daarom blijven we onszelf altijd de essentiële vragen stellen over wat een geweldige motor maakt. Dat doen we al sinds 1922, toen luchtvaartingenieur Masuzo Takata Tohatsu oprichtte.

Keer op keer hebben de innovaties van Tohatsu golven veroorzaakt die de wereld veranderen.

Neem bijvoorbeeld de Tohatsu-motorfiets, die met zijn compacte motor de branche domineerde. Of Tohatsu-buitenboordmotoren, gebouwd met onze unieke directe-injectietechnologie, die een revolutie teweeg heeft gebracht in de milieuprestaties.

We zijn compromisloos in ons streven naar buitenboordmotoren die zowel duurzaam als zo licht mogelijk zijn. We streven naar ultieme kwaliteit om een ​​inspirerende motorervaring te bieden. Dit is onze niet-aflatende belofte: een meer verfijnde en stimulerende vaarervaring bieden.

See it. Hear it. Feel the Wind.

Bij Maritiem Centrum Rijnzicht vind je het complete assortiment Tohatsu buitenboordmotoren, jouw ultieme metgezel op het water. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; wij importeren elk gewenst Tohatsu model om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Tohatsu BFT250D

Op zoek naar superkracht? Onze grootste viertaktbuitenboordmotor met het hoogste vermogen, de BFT250D, heeft een grote cilinderinhoud van 3,6 liter V6. Dit smalle v6-ontwerp biedt topprestaties en duurzaamheid, evenals een laag brandstofverbruik. De krachtige dynamo levert een dynamo van 90 ampère met 60 laadampère.

Tohatsu BFT225D

De 225 pk sterke viertakt, de BFT225D, brengt een grote cilinderinhoud van 3,6 liter V6. Dit smalle V6-ontwerp biedt topprestaties en duurzaamheid, evenals een laag brandstofverbruik. De krachtige dynamo levert een dynamo van 90 ampère met 60 laadampère.

Tohatsu BFT200D

De 200 pk sterke viertakt, de BFT200D, brengt een grote cilinderinhoud van 3,6 liter V6. Dit smalle V6-ontwerp biedt topprestaties en duurzaamheid, evenals een laag brandstofverbruik. De krachtige dynamo levert een dynamo van 90 ampère met 60 laadampère.

Tohatsu BFT150D

De Tohatsu in-line 4 cilinder 150 pk 4-takt buitenboordmotor is zowel strak als krachtig. Het Variable Valve Timing en Lift Control-systeem levert vermogen waar en wanneer u het nodig hebt, waardoor u een uitstekend koppel bij lage toerentallen en topsnelheden krijgt. Het resultaat is een superieure combinatie van vermogen, koppel en brandstofzuinigheid.

Tohatsu MFS140A

Onze onlangs geïntroduceerde line-up van MFS75-115A is uitgebreid tot 140 pk. Met een dynamisch ontwerp en geavanceerde details biedt de MFS140A een uitstekend koppel, verhoogde duurzaamheid, geoptimaliseerd gewicht en soepele werking.

Tohatsu MFS115A

Het MFS115-ontwerp is gebaseerd op onze best verkochte modellen, de MFS40/50/60 en de MFS9.9/15/20. De erfenis van onze best presterende en meest betrouwbare motoren is doorgegeven, met een dynamisch ontwerp en verfijnde details, aan onze geheel nieuwe MFS115 4-takt buitenboordmotor met als eerste innovatieve functie en kenmerken in de branche.

Tohatsu MFS100A

Het ontwerp van de MFS100 is gebaseerd op onze best verkochte modellen, de MFS40/50/60 en de MFS9.9/15/20. De erfenis van onze best presterende en meest betrouwbare motoren is doorgegeven, met een dynamisch ontwerp en verfijnde details, aan onze geheel nieuwe MFS100 4-takt buitenboordmotor met als eerste innovatieve functie en kenmerken in de branche.

Tohatsu MFS90A

Het MFS90-ontwerp is gebaseerd op onze best verkochte modellen, de MFS40/50/60 en de MFS9.9/15/20. De erfenis van onze best presterende en meest betrouwbare motoren is doorgegeven, met een dynamisch ontwerp en verfijnde details, aan onze geheel nieuwe MFS90 4-takt buitenboordmotor met als eerste innovatieve functie en kenmerken in de branche.

Tohatsu MFS75A

Het MFS75-ontwerp is gebaseerd op onze best verkochte modellen, de MFS40/50/60 en de MFS9.9/15/20. De erfenis van onze best presterende en meest betrouwbare motoren is doorgegeven, met een dynamisch ontwerp en verfijnde details, aan onze geheel nieuwe MFS75 4-takt buitenboordmotor met als eerste innovatieve functie en kenmerken in de branche.

Tohatsu MFS60A

De nieuwe MFS60A 4-takt buitenboordmotor heeft een strak uiterlijk en is gemaakt met nieuwe technologieën en kenmerken. Door gebruik te maken van bewezen technologie zoals; elektronische brandstofinjectie (EFI), dubbele inlaatkleppen, geanodiseerde zuigers en een aangepaste roltuimelaar, zal uw tijd op het water worden uitgerust met een soepelere en snellere acceleratie.

Tohatsu MFS50A

Wat zoekt elke schipper in een buitenboordmotor? De lichtst mogelijke motor. Tohatsu’s 50pk viertakt is nu verkrijgbaar in een tweede kleuroptie, Beluga White, waardoor schippers kunnen kiezen welke motorkleur het beste bij hun boot past. U vroeg en wij luisterden door de 50 pk EFI viertakt uit te rusten met een verbeterde versnellingsbak met een lagere overbrengingsverhouding, waardoor u het hogere koppel bij lage toerentallen krijgt dat uw boot nodig heeft.

Tohatsu MFS40A

Introductie van het lichtste gewicht in zijn klasse, EFI 40 pk viertakt. Uitgerust met een gestroomlijnd viertaktontwerp, is de MFS40 verkrijgbaar in twee kleuren, Beluga White en Aqua Marine Blue, zodat u kunt kiezen welke kleur het beste bij uw boot past. Vanaf slechts 209 pond vindt u geen lichtere motor in zijn klasse.

Tohatsu MFS30D

De MFS30D is ontworpen voor een breed scala aan boottoepassingen, zoals opblaasbaar, RIB, aluminium vissen, FRP en/of ponton. De MFS30D is verkrijgbaar in een breed scala aan opties en voldoet aan elke configuratie die u nodig heeft voor uw boot.
We hebben het laagste gewicht in zijn klasse bereikt en de betrouwbaarheid verbeterd, zonder in te leveren op prestaties. Tohatsu streeft naar een slimmere en spannendere vaarervaring.

Tohatsu MFS25D

De MFS25D is ontworpen voor een breed scala aan boottoepassingen, zoals opblaasbaar, RIB, aluminium vissen, FRP en/of ponton. De MFS25D is verkrijgbaar in een breed scala aan opties en voldoet aan elke configuratie die u nodig heeft voor uw boot.
We hebben het laagste gewicht in zijn klasse bereikt en de betrouwbaarheid verbeterd, zonder in te leveren op prestaties. Tohatsu streeft naar een slimmere en spannendere vaarervaring.

Tohatsu MFS20E

De nieuw ontworpen MFS 20 pk elektronische brandstofinjectie (EFI) van Tohatsu, die de eer heeft de lichtste buitenboordmotor in zijn klasse te zijn, is een geweldige keuze voor een grote verscheidenheid aan watersporters. Het feit dat hij lichter is dan onze vorige viertaktmotor van 20 pk, betekent niet dat dit model niet hetzelfde prestatieniveau zal leveren. Deze 20 pk batterijloze viertakt met elektronische brandstofinjectie heeft een uitzonderlijk koppel en topsnelheid, met weinig trillingen. We hebben ervoor gekozen om een ​​EFI-buitenboordmotor te bouwen omdat deze gemakkelijk opstart zonder choke en een soepele, scherpe acceleratie in alle toerentallen. Een ander bijkomend voordeel van een EFI ten opzichte van onze vorige buitenboordmotor met carburateur is de brandstofzuinigheid bij volgas, waardoor u tot 50% verder kunt gaan met minder brandstof.

Tohatsu MFS15E

We doen ons best om u de best mogelijke motor te bieden. Daarom hebben we ons 15 pk-model genomen en verbeterd door de introductie van onze MFS15 pk elektronische brandstofinjectie (EFI), het lichtste 4-takt batterijloze EFI 15 pk-model in de branche! U kunt genieten van extra functies zoals een hogere verhouding tussen vermogen en gewicht, wat de belangrijkste factor is voor buitenboordmotoren met een klein vermogen. We zijn er ook in geslaagd om het geluidsniveau en de trillingen drastisch te verminderen op onze nieuwe 15 pk EFI-buitenboordmotor. Een groot voordeel van het EFI-systeem is een snelle start zonder dat er een choke nodig is en zorgt voor een scherpe acceleratie in alle toerentalbereiken en een aanzienlijk hoger brandstofverbruik bij volgas. doe Maar; stel de motor op de proef! U zult er geen spijt van krijgen!

Tohatsu MFS9.9E

Dankzij nieuwe innovaties kon Tohatsu een nieuwe viertakt buitenboordmotor met elektronische brandstofinjectie (EFI) aan zijn assortiment toevoegen; maak kennis met de 9,9 pk EFI Sport. De lichtste buitenboordmotor in zijn klasse beschikt over een uitzonderlijk koppel en topsnelheid, zodat u razendsnel kunt komen waar u heen moet. Het batterijloze EFI-systeem op de MFS9.9 biedt superieure startprestaties in vergelijking met eerdere modellen met carburateur. Bovendien is er met een EFI-buitenboordmotor geen choke nodig tijdens het opstarten en merkt u een soepele, scherpe acceleratie in alle toerentallen.

Tohatsu MFS9.8B

Ongeëvenaard in zijn klasse, de Tohatsu 9,8 pk 4-takt heeft de standaard gezet in draagbare buitenboordmotoren! Deze lichtgewicht motor weegt amper meer dan 80 lb en heeft onmiskenbare kenmerken van een echte zeekampioen.

Onze buitenboordmotor van 9,8 pk is zuinig in brandstofverbruik en groots in vermogen, terwijl hij nooit inlevert op prestaties of betrouwbaarheid. Het heeft een heleboel functies die normaal gesproken alleen te vinden zijn op grotere, duurdere buitenboordmotoren. We bieden veel kracht voor uw geld in deze werkelijk unieke buitenboordmotor! In de categorie 10 pk/9,9 pk heeft Tohatsu zich met deze 9,8 pk 4-takt opnieuw bewezen als leider van het peloton.

Tohatsu MFS8B

Onze eerste prioriteit bij de ontwikkeling van deze 8 pk-motoren was om ze licht en compact te maken zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid of de kwaliteitsprestaties die geassocieerd worden met de merknaam Tohatsu.

We hebben de duurzame standaardkenmerken behouden die Tohatsu-eigenaren waarderen, terwijl we zuinige 4-taktmotoren hebben gemaakt die gemakkelijk te vervoeren zijn.

Deze buitenboordmotoren van 8 pk zijn compacte 2-cilinder, SOHC-motoren die zijn vervaardigd om te voldoen aan alle Amerikaanse EPA & CARB 3-sterren emissienormen.

Tohatsu MFS6BZ

Onze eerste prioriteit bij de ontwikkeling van deze 6 pk-motoren was om ze licht en compact te maken zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid of de kwaliteitsprestaties die geassocieerd worden met de merknaam Tohatsu.

We hebben de duurzame standaardkenmerken behouden die Tohatsu-eigenaren waarderen, terwijl we zuinige 4-taktmotoren hebben gemaakt die gemakkelijk te vervoeren zijn.

Deze buitenboordmotoren van 8 pk zijn compacte 2-cilinder, SOHC-motoren die zijn vervaardigd om te voldoen aan alle Amerikaanse EPA & CARB 3-sterren emissienormen.

Tohatsu MFS6D

De 6 pk 4-takt buitenboordmotor levert al het vermogen dat u nodig heeft voor autorijden in een klein vaartuig. Deze motor biedt ongeëvenaard brandstofverbruik, en een opnieuw ontworpen draagbeugel en handgreep maken hem gemakkelijk te vervoeren! Met dit alles tegen een concurrerende prijs is het geen wonder dat deze krachtige 6 pk buitenboordmotor zoveel aandacht en lof krijgt!

Tohatsu MFS5D

De Tohatsu 5 pk 4-takt geeft u gemoedsrust bij het kiezen van een buitenboordmotor. Met Tohatsu’s uitmuntende techniek kunt u er zeker van zijn dat u een motor kiest die u jarenlang zal bijblijven.

Deze draagbare bestseller is geüpgraded met nieuw ontworpen boven- en onderkappen op basis van Tohatsu Design Philosophy for Marine Products met ergonomisch ontworpen handgrepen voor en achter.

Bovendien kunt u uw motor nu in 3 verschillende standen opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over olieverspilling.
*Raadpleeg de gebruikershandleiding voor richtlijnen voor opslag en transport.

Tohatsu MFS5D-LPG

Dankzij Tohatsu’s 5pk Propane / Liquefied Petroleum Gas (LPG) buitenboordmotor zijn zeilers niet langer verplicht om benzine aan boord te hebben. De 5 pk LPG is uitgerust met een brandstofleiding die kan worden aangesloten op elke standaard Noord-Amerikaanse propaantank. Onze innovatieve LPG-buitenboordmotor draait 5 uur lang bij WOT op een enkele propaantank van 11 lb, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Tohatsu MFS4D

Als je een kleine boot hebt die betrouwbaar vermogen nodig heeft, kijk dan naar Tohatsu’s 4 pk 4-takt. Het biedt de legendarische kwaliteit van Tohatsu en zorgt tegelijkertijd voor schonere emissies voor u en het milieu.

Deze draagbare bestseller is geüpgraded met nieuw ontworpen boven- en onderkappen op basis van Tohatsu Design Philosophy for Marine Products met ergonomisch ontworpen handgrepen voor en achter.

Bovendien kunt u uw motor nu in 3 verschillende standen opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over olieverspilling.
*Raadpleeg de gebruikershandleiding voor richtlijnen voor opslag en transport.

Tohatsu MFS3.5C

Deze draagbare bestsellers zijn geüpgraded met een nieuw ontworpen boven- en onderkap op basis van de Tohatsu-ontwerpfilosofie voor maritieme producten van Simpliq met ergonomisch ontworpen handgrepen voor en achter. Nu kunt u uw motor op 3 verschillende posities opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het morsen van olie.
*Raadpleeg de gebruikershandleiding voor opslag en transport.

De 3,5 pk is licht van gewicht en heeft een vierpunts trillingsdempingssysteem om trillingen te minimaliseren. En met een sensationeel brandstofverbruik heeft deze compacte kleine motor van 3,5 pk het allemaal… waardoor het een van de beste keuzes is die beschikbaar zijn voor draagbare buitenboordmotoren.

Tohatsu MFS2.5C

Deze draagbare bestsellers zijn geüpgraded met een nieuw ontworpen boven- en onderkap op basis van de Tohatsu-ontwerpfilosofie voor maritieme producten van Simpliq met ergonomisch ontworpen handgrepen voor en achter. Nu kunt u uw motor op 3 verschillende posities opbergen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het morsen van olie.
*Raadpleeg de gebruikershandleiding voor opslag en transport.

De Tohatsu 4-takt van 2,5 pk is de perfecte buitenboordmotor voor een kleine kano, sloep of zeilboot. Deze compacte buitenboordmotor heeft het grootste cilinderinhoudsblok in zijn klasse, waardoor u het grootste vermogen krijgt in een klein pakket.

Kies de boot die het beste bij uw wensen aansluit

× Whatsapp