Brig rubberboten

Brig rubberboten

DIPOL GLASS S.L., is een Spaanse scheepswerf met dertig jaar ervaring, gelegen in de stad San Bartolomé de la Torre-Huelva, ten zuidwesten van Spanje, aan de Atlantische kust. Zij begonnen met het bouwen van professionele vaartuigen, om te vissen in onze wateren in het zuiden. Ze verdiepte zich in de sportmarkt, maar zonder de professionele sector te verlaten. Momenteel hebben zij elf gevarieerde modellen op de markt.

De activiteit van Dipol bestrijkt het gehele bouwproces, van het ontwerp en de productie van het prototype, het verkrijgen van de mallen en vervolgens de seriële productie van de nieuwe modellen en het op de markt brengen. Dit op de markt brengen wordt gedaan door agenten of distributeurs, aangezien er geen directe verkoop aan het publiek is. Dit netwerk bestaat uit distributeurs, in Spanje zelf, Portugal, Frankrijk, Italië, Nederland en Marokko. Voor Nederland is dit Maritiem Centrum Rijnzicht.

Dipol Glass kan zich bij het ontwerpen en vervaardigen van zijn eigen modellen aanpassen aan de eisen van specifieke markten, zoals bijvoorbeeld de professionele visserijsector van Marokko, waar het door het Ministerie van Visserij is goedgekeurd, een model van speciaal vaartuig voor de kustvisserij.

Het merk DIPOL is op Europees niveau gepatenteerd en in de nautische sportsector is het een kwaliteitskenmerk, de beste maatstaf voor evenwicht, in termen van kwaliteit-prijs-prestaties.

Brig

Alle Brig rubberboten zijn in Nederland verkrijgbaar bij Maritiem Centrum Rijnzicht. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij importeren elk gewenst model.

Brig Eagle 10

Brig

De Brig Eagle 10 is een langverwacht vlaggenschip van Brig. Veelzijdigheid is gegarandeerd bij deze prachtige rib! Deze zeer stabiele boot is zeewaardig en goed te gebruiken op ruwe wateren. Deze ultieme cruiser heeft een diepe V-vorm, is lichtgewicht en onderhoudsarm. Verder beschikt hij over comfortabele stoelen, een cabriolettafel, zonnedek en wastafelmeubel.

Brig Eagle 380

Brig

De Brig Eagle 380 is een compact high-performance Rib, comfortabel en stijlvol! 4 comfortabele zitplaatsen met voldoende opbergruimte. de diepe V-vorm is een bekend kenmerk van deze Eagle rib.

Brig Eagle 6

Brig

Geheel nieuw voor seizoen 2018: de Brig Eagle 6! Een sportieve rib met royaal zonnedek en sportieve vaareigenschappen. Ruim voldoende plek voor 8 passagiers met grote opbergruimtes onder de stoelen. Deze Rib heeft de zogeheten V-romp, brede buizen en vierkante boog, die ervoor zorgen dat u stabiel en droog kunt varen. Een absolute aanrader !